"Segmen 2 : Bloglist June".

 
 Klik Banner ni kalau nak join :D

Hani tag 
:: Sis GulewKapas
:: Abg jejai



Thanks for reading,leave ur comments at here oke :D

7 comments:

  1. Hye :)
    Thnxx sbb sudi singgah dan join
    segmen ama yg tak seberapa tu :)
    TQ TQ :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

    ReplyDelete
  3. yuhoo ~!
    senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
    thnxx pada mereka yang sudi join :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  5. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmgn-2-bloglist-june.html

    fairus bLogwaLking sini sampai foLLow...jemput singgah bLog fairus ye...

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama :)
    follow awak :)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama and done follow :)
    http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

    ReplyDelete

 
Jom Naik Atas