' segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '

Ni 1st time hani join contest.. lagi satu hani xde follower lagi.. so xde la mangsa tag.. hehe

Klik Banner untuk join :D

Nama Blogger 
 :: Hani

Jumlah follower yang diidamkan
:: seberapa banyak yang boleh..

Mangsa Tag Hani
 

Thanks for reading,leave ur comments at here oke :D

10 comments:

  1. dah follow sini..trima kasih sudi join segmen ni..erk..bru buat blog yek?..rjin2 follow semua peserta segmen ni ea..

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama. jom terjah blog maya plak ! :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama..

    http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  5. follow awak.. dari segmen yang sama.. ^_^ wish you luck!!

    jom singgah--->
    http://liltingmelody.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  6. hye . dari segmen yang same . done follow :)

    ReplyDelete
  7. follower awak ke #10 :) hai selamat berkenalan

    ReplyDelete
  8. hye , dari segmen yg same . done follow . follow back :)

    ReplyDelete
  9. hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    Jom join sini jgak !

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

    ReplyDelete
  10. hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



    http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete

 
Jom Naik Atas